Eefje

(Amélie)
Previous slide
Next slide

Behaalde certificaten & diplomas

Klik op de afbeelding voor een volledige weergave

Met Eefje is onze liefde voor dit ras begonnen. Zij betekend heel veel voor ons en heeft ons veel geleerd. Op 6 oktober 2011 is ze geboren in Putten (NL) onder de stamboomnaam Amélie. Amélie en haar 4 broertjes en 3 zusjes zijn voortgekomen uit de combinatie;
Kamp. Dingo (Tristan) x Dauphine Dite Rose de la Vallee L’ysieux (Rose)
We hebben haar na een aantal maanden moeten wachten net voor kerst op mogen halen in Putten. Alles wat we gelezen hadden over dit mooie ras heeft zij waar gemaakt. Natuurlijk werden we ook lid van de Nederlandse Epagneul vereniging en via deze vereniging naar wat bijeenkomsten geweest. Daar kregen we te horen dat we eens een keer met haar naar een show moesten gaan om haar te laten keuren, want men vond haar bijzonder mooi.
Eefje heeft meerdere keuringen ondergaan en altijd een uitmuntend behaald. Ze is dan ook NL kampioen op uiterlijk. Ook in Frankrijk op de Nationale Elevage heeft ze mooie keuringsrapporten ontvangen en werd ze in 2022 op haar 10e nog beste Teef bij de Veteranen.

Eefje is voor ons voornamelijk een gezins- en gezelschapshond, maar dat betekend niet dat we niet actief met haar zijn. Ze ging een aantal keren per week mee hardlopen, we deden canicross en ze werd coach hond bij een vriendin van ons. Ze heeft haar GGD diploma’s met gemak behaald. En op latere leeftijd hebben we nog voorzichtig kennis gemaakt met jachttrainingen.

Algemene informatie

Ras; Epagneul Bleu de Picardie.
Geboren: 26-10-2011
Show:
– Nederlands kampioen
– Clubkampioen 2016
– Best in Show 2013
– Nationale Elevage 2013; Excellent
– Nationale Elevage 2022 1e plaats Veteranen Teef
HD uitslag: A
Diploma’s: GGD A+B+C

Lees ook